Paketa Premium

iptvilria logo
Abonohu Paketa Premium

Paketa Premium e IPTV Iliria përfshin të gjitha kanalet e Paketës Bazë + sportPër vetëm €16.99 në muaj, kjo paketë krijon mundesinë që të gjithë shqiptarët anëmbanë botës të shikojnë kanale shqiptare dhe të huaja dhe kanale sportive me çmim të volitshëm.

Mundësitë e abonimit

EUR CHF
Paketa Premium 3 Muaj

3 Muaj – 50.97 EUR

Abonohu 6 Muaj

6 Muaj – 101.94 EUR

Abonohu 12 Muaj

12 Muaj – 203.88 EUR

3 Muaj CHF

3 Muaj – 56.97 CHF

6 Muaj CHF

6 Muaj – 113.94 CHF

12 Muaj CHF

12 Muaj – 227.88 CHF

 

 

Mbi 100 TV Kanale Shqiptare

top channel tv klandigitalbrtshabc newsrtk