Paketa Bazë

iptvilria logo
Abonohu Paketa Baze

IPTV Iliria sjell “Paketën Bazë” me çmim të lirë dhe të suportueshëm për shportën e shpenzimeve familjare.Për vetëm €11.99 në muaj, kjo paketë krijon mundesinë që të gjithë shqiptarët anëmbanë botës të shikojnë kanale shqiptare dhe të huaja me programe tematike të shumëllojshme me çmim të volitshëm.

Mundësitë e abonimit

EUR CHF
Abonohu 3 Muaj

3 Muaj – 35.97 EUR

Abonohu 6 Muaj

6 Muaj – 71.94 EUR

Abonohu 12 Muaj

12 Muaj – 143.88 EUR

3 Muaj CHF

3 Muaj – 41.97 CHF

6 Muaj CHF

6 Muaj – 83.94 CHF

12 Muaj CHF

12 Muaj – 167.88 CHF

 

Mbi 100 TV Kanale Shqiptare

top channel tv klandigitalbrtshabc newsrtk