tv klan

TV Klan

I themeluar qe ne vitin 1997, TVKLAN u licensua nga Keshilli Kombetar i Radios dhe i Televizionit (KKRT) si kanali i pare kombetar private ne territorin e Shqiperise ne vitin 2001.

TVKLAN mbulon rreth 80% te territorit te Shqiperise qe do te thote rreth 90% te popullsise se vendit. TVKLAN eshte edhe ne transmetim satelitor 24 ore ne satelit Eutelsat W2 ne te gjithe Europen, njekohesisht edhe ne SH.B.A dhe Kanada.