top channel

Top Channel

Top Channel është një prej kanalave më të shikuara shqiptare në shqiperi dhe prej shqiptarëve anëmbanë botës. IPTV Iliria në bashkëpunim me Top Channel, sjell tek ju një numer te madh programesh shqip si: Big Brother Albania, The Voice, Top Show, E Diell dhe shumë të tjera. Ju mund të shikoni Top Channel në kualitet High Definition fale teknologjisë të IPTV Iliria.