supersport

Supersport

Falë bashkëpunimit eksluziv me Digitalb, IPTV Iliria ju sjell paketen Supersport me 5 kanale ne kualitet HD. Ju mund të shikoni kanalet e Supersport përmes televizorit, kompjuterit ose telefonit tuaj fale teknologjise tone. Shikoni të gjitha ligat sportive me koment në shqip nga IPTV Iliria dhe Supersport.