digitalb

Digitalb

DigitAlb është platformë dixhitale satelitore dhe tokësore Shqiptare nga DigitAlb Sh.A.

Sot DigitAlb transmeton plot 40 kanale televizivë në platformën tokësore dhe 56 në atë satelitore ku mund të ndiqen edhe qindra të tjerë ndërkombëtare, bashkë edhe me 3 kanale radio të cilat transmetohen në të dyja platformat.