IPTV Iliria

Shikoni të gjitha kanalet shqip kudo që jeni me IPTV Shqip Iliria

Në televizorin tuaj

Ne jemi partner të afërt, cilësor dhe besnik të Motorola. Falë arritjeve hardware të Motorola në bashkëpunim me zgjedhjet kreative software të ekipit të programuesve të IPTV Iliria, ju sjellim përmbajtje multimediale shqip si; tv kanale, radio, lajme, web faqe shqiptare në kualitet High Definition.

Në kompjuterin tuaj

Ne ju sjellim mundësinë te shijoni përmbatje shqip nëpermjet kompjuterit tuaj falë web aplikacionit të krijuar nga programuesit tanë; Iliria Flash Player. Me Iliria Flash Player ju mund të shikoni të gjitha TV kanalet e platformës tonë, të lexoni lajme shqip dhe përmbajtje të tjera multimediale vetëm me një klikim.

Në telefonin tuaj

Ne kemi krijuar aplikacionin IPTV Iliria për smartphone; Android dhe iPhone, iPad. Tani ju mund të shikoni kanalet tuaja të preferuara shqiptare kudo që të lëvizni apo udhëtoni. Aplikacionin tonë mund ta gjeni ne App Store dhe Play Store dhe ai është i thjeshtë dhe i shpejtë në perdorim .

digitalb tvsupersport 1 supersport 2 supersport 3 supersport 4

Instalim i lehtë

Për instalim ju duhet vetëm interneti dhe boxi nga IPTV Iliria.

televizor laptop telefon

TV Kanale Shqiptare

IPTV Iliria është partner zyrtar i Digitalb dhe ju ofron një numër të lartë kanalesh shqiptare duke përfshire të gjitha kanalet sportive Supersport në kualitet HD.

Mbi 100 kanale shqiptare duke perfshirë të gjitha kanalet e Digitalb

Kanale gjermane, turke, zviceriane, italiane e shumë të tjera Falas

Për çdo problem apo paqartësi stafi jonë do t'ju ndihmojë

Ju mund të provoni IPTV Iliria FALAS në kompjuterin tuaj